Samarbetsavtal för elbilsladdning

Elbilsladdning är ett högaktuellt segment. Nu har vi möjlighet att erbjuda våra kunder rätt lösning från en mycket bred produktportfölj
Magnus Eklund, TF regionchef Emil Lundgren Stockholm

Utmaning

Antalet elbilar fortsätter att växa i Sverige och efterfrågan på elbilsladdare blir allt större.
Behovet av elbilsladdare och byggnation av effektiva laddningssystem gäller för såväl villor och flerfamiljsbostäder som företag, köpcentrum och allmänna parkeringar.

Lösning

Nu har vi möjlighet att erbjuda våra kunder rätt lösning för elbilsladdning. Emil Lundgren AB och Eitech Electro AB har tillsammans med ELiBIL Sverige AB skrivit samarbetsavtal inom elbilsladdning.

Effekt

”Effekten ligger i de helhetslösningar som vi erbjuder i komplett installerade anläggningar av elbilsladdning och tillbehör. ELiBIL Sverige AB har i sin produktportfölj valt tre leverantörer; ChargeNod, Zaptec och Siemens för att täcka upp alla tilltänkta behov och områden, ” säger Thomas Landgren, Marknadschef ELiBIL Sverige AB.

Emil Lundgren AB och Eitech Electro AB, som båda är en del av VINCI Energies nätverk i Sverige, är rikstäckande och har specialutbildad personal för installationer av elbilsladdning.

Välkommen att kontakta oss för mer information.