Märsta (Arlanda) Stockholm Norr

Emil Lundgren Stockholm Norr arbetar främst inom Sigtuna kommun, med stort fokus på Arlanda flygplats. Faktum är att vi varit verksamma på Arlanda sedan slutet av 1980, därav har vi hög kompetens och stor erfarenhet av alla typer av flygplatsrelaterade arbeten och flygplatsnära arbeten.

Vår enhet erbjuder installationslösningar inom el, tele, kraft, belysning, larm, kommunikation och datanät. Vi har en bred kundbas som återfinns bland annat inom byggföretag, fastighetsbolag, säkerhetsbolag och flygplatshyresgäster. Våra arbetsplatser är allt från stora nyproduktioner till mindre ombyggnader samt service, men även rena säkerhetsentreprenader.

Våra tjänster

Elinstallationer

Elinstallationer har alltid varit grundstenen i Emil Lundgrens verksamhet. Det kan gälla allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt inom både hög- och lågspänning.

Data & Tele

Emil Lundgren erbjuder totalansvar och helhetslösningar för komplicerade teleinstallationer. Vi har stor kompetens och erfarenhet när det gäller datanät och fiberoptik.

Säkerhet

Emil Lundgren är certifierad anläggarfirma inom brandlarm och har ett brett utbud av olika säkerhetslösningar.

Service

Effektiv service och regelbundet underhåll är ofta lika viktigt som själva grundinstallationen. Därför har Emil Lundgren byggt upp en stark serviceorganisation med specialutbildad personal på alla verksamhetsorter i Sverige.

Referenser

Ombyggnation på Arlanda

Emil Lundgren utför omfattande elinstallationer i om- och tillbyggnaden av terminal 5 på Arlanda flygplats.

Stockholm-Arlanda Läs mer

Ändra kontor

Årsta, Stockholm Data & Tele