Lund & Kävlinge

Emil Lundgren i Lund, med filial i Kävlinge, utför tjänster och lösningar för bland annat byggsektorn och fastighetsbranschen. Vår enhet är en komplett installatör inom el, tele, data, belysning, larm och kommunikation. Vi utför även installationer av laddstationer för elbilar, datanät, brandlarm, säkerhets- och passagekontrollanläggningar.

Vi arbetar lika ofta med service hos mindre företag och privatpersoner som med entreprenader på nybyggen, tillbyggnader och ombyggnationer.

Tillsammans med våra kunder strävar vi efter hållbara lösningar och att minimera miljöpåverkan genom att göra goda miljöval när det gäller material och projektering, alltid med ett stort fokus på arbetssäkerhet och arbetsmiljön.

Våra tjänster

Elinstallationer

Elinstallationer har alltid varit grundstenen i Emil Lundgrens verksamhet. Det kan gälla allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt inom både hög- och lågspänning.

Data & Tele

Emil Lundgren erbjuder totalansvar och helhetslösningar för komplicerade teleinstallationer. Vi har stor kompetens och erfarenhet när det gäller datanät och fiberoptik.

Säkerhet

Emil Lundgren är certifierad anläggarfirma inom brandlarm och har ett brett utbud av olika säkerhetslösningar.

Service

Effektiv service och regelbundet underhåll är ofta lika viktigt som själva grundinstallationen. Därför har Emil Lundgren byggt upp en stark serviceorganisation med specialutbildad personal på alla verksamhetsorter i Sverige.

Referenser

Energiomställning för Stiftelsen AF Bostäder

Emil Lundgrens filial i Kävlinge utför armaturbyte som medför en förbättrad energieffektivisering för bostäderna.

Lund Läs mer

Framtidens elteknik i Veidekkes nyproduktioner

Extra många genomtänkta detaljer både i lägenheterna och huset gör det här till hållbara boenden för framtiden.

Lund Läs mer

Ändra kontor