Helsingborg

Från  1 januari 2024 kommer den del av Emil Lundgren som arbetar med tjänster och lösningar för  industrin att byta varumärke till Actemium. Emil Lundgren kommer fortsätta sin verksamhet i Helsingborg och som tidigare erbjuda tjänster inom elteknik mot installationsbranschen.

Emil Lundgren i Helsingborg arbetar inom hela Helsingborgsregionen med projekt inom förvaltningar och offentlig verksamhet. Med bred erfarenhet av omfattande entreprenader kan vi erbjuda kompletta helhetslösningar till våra kunder- från idé till färdig funktion.

På vår enhet i Helsingborg erbjuder vi även specialistkompetens inom högspänning, transformatorer och ställverk, inklusive projektering och programmering.

 

Vi arbetar bland annat med:

  • Elinstallationer & Entreprenad
  • Service & Datanätverk

Våra tjänster

Elinstallationer

Elinstallationer har alltid varit grundstenen i Emil Lundgrens verksamhet. Det kan gälla allt från enkla uppdrag till stora, avancerade projekt inom både hög- och lågspänning.

Data & Tele

Emil Lundgren erbjuder totalansvar och helhetslösningar för komplicerade teleinstallationer. Vi har stor kompetens och erfarenhet när det gäller datanät och fiberoptik.

Säkerhet

Emil Lundgren är certifierad anläggarfirma inom brandlarm och har ett brett utbud av olika säkerhetslösningar.

Service

Effektiv service och regelbundet underhåll är ofta lika viktigt som själva grundinstallationen. Därför har Emil Lundgren byggt upp en stark serviceorganisation med specialutbildad personal på alla verksamhetsorter i Sverige.

Referenser

Nybyggnation för HelloFresh

Projektet omfattar elinstallationer i nybyggnation av lager och produktionsbyggnad för HelloFresh.

Bjuv Läs mer

Ändra kontor