Våra ägare har köpt Qbranch och Imtech ICT

Den 29 oktober slutförde Emil Lundgrens ägare,VINCI Energies, förvärvet av Imtech ICT. Qbranch ingår i Imtech ICT sedan 2011 och blir nu en del av VINCI Energies Nordic.

06 Nov 2014

Qbranch vänder sig till medelstora och stora företag, som ställer höga krav på kundservice, specialistkunnande och IT-system som fungerar 24/7 – oavsett om IT skall hanteras hos kunden, i Qbranchs datacenter eller i det publika molnet via en hybridlösning. Qbranch har fyra egna datacenter och drygt 400 medarbetare på kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö.

– Med en finansiellt stark ägare som VINCI kan vi fortsätta att utveckla verksamheten och utmana det traditionella genom våra hybrida IT-lösningar. Vårt fokus handlar även i fortsättningen om att hitta de bästa talangerna och att leverera ett värde till våra kunder säger Stephan Andersson, vd Qbranch AB.

– Vi är mycket glada över att affären är klar och att Qbranch blir ett företag inom VINCI Energies Nordic. Vi ser fram emot att stödja Qbranch på deras fortsatta resa att bli Nordens främsta leverantör av hybrida IT-lösningar säger Åke Thimfors, vd VINCI Energies Nordic.

See all news